Gratis verzending vanaf €99,95. Hulp nodig? Gebruik de chat functie.

Vila winkel

Ben jij opzoek naar een winkel die het merk Vila verkoopt? Dan ben je bij La Gare Clothing aan het goede adres! We zijn gevestigd in het centrum van Boxtel op de Croonpassage 41/43. Er word dames en herenkleding aangeboden door ons. Zo bieden we voor de dames Vila, Ichi, NA-KD, LTB Jeans, Sisterspoint, Marcmarcs en Fleekthelabel aan. In onze winkel word Vila veel verkocht. Dit merk bied veel basics, in verschillende mode kleuren van dit moment aan. Naast dat Vila een goede kwaliteit heeft, bied het ook hele mooie prijzen aan. In totaal ligt Vila bij 15.000 winkels, hiernaast hebben ze ook nog 2.700 eigen winkels!

Klik hier voor alle Dames collectie!  

Bestseller

Bestseller is de leverancier van Vila. Dit is een enorm groot bedrijf wat al heel lang meedraait. We hebben Vila in de winkel liggen maar ook Jack and Jones Premium en Jack and Jones Jeans. Hier is Bestseller ook de leverancier van. Dit zijn beide enorm grote bedrijven, hierdoor kunnen ze heel veel producten in productie nemen. Doordat ze zoveel in productie nemen kunnen ze de prijzen ook een stuk goedkoper maken. Bestseller werkt op een milieu vriendelijke manier. Door de mooie prijzen en de manier van werken doet Vila het zo goed in onze winkel.

Milieuvriendelijk

Bestseller werkt op een milieuvriendelijke manier. Dit wordt namelijk steeds belangrijker. Hier is Bestseller ook al een hele tijd mee bezig. Zo focussen ze op het tegengaan van de klimaat verandering en op het bevorderen van mensenrechten. Vila werkt dus ook met nieuwe materialen en vezels. Doordat dit merk op deze manier werkt, zijn wij blij dat Vila bij ons in de winkel ligt.

Neem een kijkje bij de Vila collectie !  

Service

Vila ligt bij ons in de winkel en is dus redelijk basic. Toch vinden sommige klanten het lastig om te winkelen en hebben wel eens hulp nodig. Hierbij onze winkel La Gare kijken. Service is voor ons een heel belangrijk punt. Dit proberen we op verschillende manieren uit te werken. We zorgen er voor dat er altijd iemand in de winkel is die mee kan kijken met een klant. Het helpen van een klant doen we op een natuurlijke wijze en niet alsof we maar iets willen verkopen. Het doel voor ons is dat we een klant op een oprechte manier kunnen helpen en ook nog op een leuke manier. Zo bieden we vaak een kopje koffie aan en maken een leuk praatje met de klant. Is de kleding net te lang of te wijd, dan bieden we aan om de kleding perfect op maat te maken.

Vragen?

Ben jij dus ook zoek naar dameskleding? Bij ons in de winkel hebben we Vila en nog veel meer merken. Als u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.


Graag tot ziens bij La Gare Clothing!

Direct bellen!