Gratis verzending vanaf €99,95. Hulp nodig? Gebruik de chat functie.

Verzend- en retourbeleid

Versturen.

Orders voor 15.00 besteld worden op werkdagen binnen onze openingstijden dezelfde dag verstuurd. U heeft de keuze uit thuis laten bezorgen of ophalen bij een service punt. De verzendkosten zijn €4,95. Vanaf een aankoopbedrag van €99,95 wordt uw aankoop gratis verstuurd.

Ophalen.

U kunt er ook voor kiezen uw order op te halen in onze winkel in Boxtel. Voor actuele openingstijden verwijzen we u naar de contact pagina.

Retour.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@lagare-clothing.com Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Retourneren of ruilen in de winkel is ook mogelijk. Het bedrag wordt dan binnen 5 werkdagen naar je teruggeboekt met dezelfde betaalmethode als waarmee je betaald hebt.

Het retour sturen is voor eigen rekening, je kunt het pakket hiervoor afgeven bij een servicepunt. De kosten voor het retourneren is normaal gesproken €7,25. Het retourbedrag staat binnen een aantal werkdagen op uw rekening

Retourneren of ruilen in de winkel is ook mogelijk. Bij een retour wordt het bedrag teruggeboekt via de betaalmethode waarmee je betaald hebt.

 

Download het retour formulier hier: Klik!