Gratis verzending vanaf €99,95. Hulp nodig? Gebruik de chat functie.

Over Ons

We stellen ons graag even aan je voor:

Wij zijn Martijn en Judith Jansen, eigenaren van La Gare clothing en ook in het privé leven samen. Sinds kort hebben onze kinderen Semm en Luna zich aangesloten bij onze medewerkers, doordat iedereen het zo goed met elkaar kan vinden hangt er een relaxte sfeer.

Een klein stukje historie; we zijn in februari 2008 gestart met onze winkel in de Stationsstraat (vandaar de naam "La Gare" wat, in het Frans "Het Station" betekent). Na een kleine 3 jaar zijn we verhuisd naar een groter pand in de Croonpassage. Sinds september 2020 hebben we naast de fysieke winkel een online winkel waardoor we nog meer mensen kunnen helpen aan de ideale outfit!

'Een mooi merkenpakket én feeling met onze brede doelgroep, van jong tot oud, heren- en damesmode, prijsklasse rond het middensegment.'

De combinatie van diversiteit in merken én high service maakt onze winkel onderscheidend. Omdat wij de collectie en de wekelijks nieuwe items kennen, is het fijn om klanten te helpen bij hun zoektocht. Daarnaast vinden het leuk om de klant een totaal plaatje te kunnen aanbieden. Daarom ondersteunen wij onze collectie met accessoires, tassen en schoenen, afgestemd op het modebeeld van dat moment.

We vinden het super leuk dat je ons hebt gevonden en hopen je heel graag online te kunnen helpen én je wellicht een keer in de winkel te mogen ontvangen!

Groetjes Martijn en Judith Jansen .

 

Even voorstellen