Gratis verzending vanaf €99,95. Hulp nodig? Gebruik de chat functie.

Tapparfum

La Gare Clothing is een kledingzaak op de Croonpassage 41-43 in Boxtel. We bieden zowel dames- als herenkleding aan. Naast kleding bieden we accessoires en Tapparfum aan. Wij merken dat deze parfum een product is waar klanten echt voor terug blijven komen. Als winkel zijnde merken we dat wanneer een klant terug blijft komen voor een bepaald product of merk dat ze hier veel plezier van hebben. Ben jij dus opzoek naar een parfum voor een mooie prijs? Bij La Gare Clothing staan we voor u klaar! Een paar parfums zijn ook via de webshop te verkrijgen. LET OP: dit zijn niet alle geuren.

Bekijk onze Heren geuren hier ! 

Volwaardige parfum

Tapparfum werkt met een hervulconcept en is een hoogwaardig parfummerk. Wij bieden flesjes aan van 30 ml en van 50 ml. Zodra deze weer op is, kunt u hem dus komen vullen bij La Gare Clothing. Soms is het lastig om een geur uit te kiezen. Na ongeveer 3 verschillende geuren ruiken is je neus verzadigd. Om er toch voor te zorgen dat iedereen met de juiste Tapparfum de winkel verlaat is er altijd iemand aanwezig die mee kan kijken.

De Tapparfum is een volwaardige parfum. Zo heb je eau de toilette, eau de parfum en daarna komt parfum. Het verschil tussen eau de parfum en parfum is de verhouding tussen alcohol, geurolie en water. Het gaat dan voornamelijk over de geurolie. Bij de eau de parfum ligt dit tussen 10% en 20% terwijl die bij een volwaardige parfum tussen 20% en 40% ligt.

Doordat Tapparfum dus een volwaardige parfum is, blijven deze geuren heel lang hangen. De prijskwaliteit verhouding is dus heel mooi bij dit product, al helemaal omdat parfums normaal zo duur zijn.

Bekijk onze Dames geuren hier ! 

Gebruik

Parfum gaat altijd door een verouderingsproces. Door de manier waarop je hiermee omgaat kan het versnellen of juist vertragen. De Tapparfum kun je altijd het beste bewaren op een koele of donkere plek. Het is in ieder geval belangrijk dat je het NIET in de zon bewaard. De beste plekken zijn bijvoorbeeld in een kelder of in een koelkast.

Tapparfum verdampt het beste op warme plekken. De meest bekende plekken zijn in de hals, op de polsen, achter de oren. Dit worden ook wel de polspunten genoemd.

Neem contact op!

Heb jij vragen over de Tapparfum of juist over iets compleet anders? Ben dan niet bang om contact op te nemen met ons! U kunt ons een berichtje sturen via de webshop, bellen naar 0411-689547 of mailen naar info@lagare-clothing.com

Wanneer u liever langs komt in de fysieke winkel dan bent u van harte welkom!

Direct bellen!