Gratis verzending vanaf €99,95. Hulp nodig? Gebruik de chat functie.

Kledingwinkel Haaren

Ben je opzoek naar een kledingwinkel in de buurt van Haaren? Kom dan langs bij La Gare Clothing. La Gare Clothing is gevestigd op de Croonpassage 41-43 te Boxtel, op 15  minuten rijden van Haaren. La Gare Clothing is een kledingwinkel met een aanbod voor dames en herenkleding gericht op het midden segment. We hebben een kleding aanbod voor zowel jong als oud. Onze kledingwinkel in de buurt van Haaren is van Dinsdag tot en met Zaterdag geopend. Van Dinsdag tot en met Vrijdag zijn wij van 09:30 tot 17:30 geopend. Op Zaterdag is onze kledingwinkel geopend van 09:30 tot 17:00. De kledingwinkel ligt in het centrum van Boxtel en is zowel met de auto, fiets of via het OV goed bereikbaar. Heb je een vraag of wil je graag persoonlijk advies? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag veder.

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies staat bij ons bovenaan. Samen met onze enthousiaste verkopers zorgen wij ervoor dat het bezoek aan onze winkel een uitje wordt. We gaan samen kijken voor de perfecte outfit. We drinken graag een kopje koffie met je en vinden het leuk om al je verhalen aan te horen.

Bekijk onze dames geuren

Breed aanbod aan merken

Bij onze kledingwinkel in de buurt van Haaren vindt je voor zowel dames als heren heel veel merken. Met een breed aanbod aan merken hebben wij voor zowel jong als oud een goed aanbod en slaag je altijd voor een leuke outfit.

Voor dames hebben wij merken zoals: Vila Clothes, LaLunaTheLabel, Fleek the Label en Sisters Point. In onze winkel vindt je ook veel accessoires om je outfit helemaal compleet te maken.

Voor heren hebben wij merken zoals: Jack and Jones, Villager, Cars en Qubz. Ook voor heren vindt je in onze winkel veel accessoires om je outfit helemaal compleet te maken.

Naast kleding en accessoires vindt je bij ons ook een ruim aanbod met TapParfum geuren. Dit is een hoogwaardig parfum merk met hervul concept.

Bekijk onze Heren Kleding!

Wij staan voor je klaar!

Dus ben je opzoek naar een kledingwinkel in de buurt van Haaren? Kom dan langs bij La Gare Clothing op de croonpassage 41 -43 te Boxtel op 15 minuten rijden van Schijndel. Of je nou doelgericht komt of gewoon wilt rondkijken je bent van harte welkom in onze kledingwinkel!

Hoe kunnen wij jou verder helpen?

Ben je opzoek naar dat ene kleding stuk of heb je vragen voor ons? Aarzel niet en vul onderstaand contact formulier in! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Liever bellen? Dat kan ook: 0411-689547 

Neem contact op!