Gratis verzending vanaf €99,95. Hulp nodig? Gebruik de chat functie.

Kledingwinkel Boxtel

La Gare Clothing is een kledingwinkel in Boxtel. Service is een van de belangrijkste punten waar wij ons op focussen. Zo helpen we de klant graag of laten hem/haar juist lekker rond kijken! La Gare is te bezoeken in de Croonpassage 41/43 in Boxtel. Wij bieden mooie en kwalitatief goede kleding aan voor een mooie prijs. Wij proberen van het shoppen een uitje te maken, dus niet alsof je maar gewoon naar een kledingwinkel in Boxtel gaat. Zo proberen we een leuke sfeer te creëren en drinken we graag een kopje koffie met de klant terwijl we helpen met het scoren van een leuke outfit.

Dameskleding

La Gare Clothing heeft een mooi aanbod in dameskleding! Zo bieden wij merken zoals Vila, Ichi, LTB, NA-KD, LaLunaTheLabel, Sisterspoint, Fleekthelabel aan. Doordat onze kledingwinkel in Boxtel zoveel merken aanbied, kan bijna elke vrouw met welke leeftijd dan ook tevreden de deur uitgaan. Naast deze merken word er elke week nieuwe collectie toegevoegd volgens de laatste trends. Ben jij dus opzoek naar een kledingwinkel in Boxtel? Bij La Gare kun je altijd terecht!

Bekijk onze Dames Kleding!

Herenkleding

Ook voor herenkleding kun je terecht bij La Gare. Onze kledingwinkel die in Boxtel zit bied merken zoals Jack and Jones Premium, Jack and Jones Jeans, No Excess, Kultivate, Qubz, Villager, Cars, Anerkjendt en Just Junkies aan. La Gare is een van de weinige herenkledingwinkels in Boxtel. Hierdoor willen wij voor elke mannelijke klant iets kunnen betekenen. Van jong tot oud en van netjes tot sportief!

Bekijk onze Heren Kleding!

Persoonlijke service

De persoonlijke service vinden wij heel belangrijk bij La Gare. Op deze manier proberen we mensen van omstreken ook naar onze kledingwinkel in Boxtel te laten komen. Door deze persoonlijke service merk je dat mensen dit ook oprecht doen. Zo proberen wij onze klanten zo goed en leuk mogelijk te helpen. Ook bieden wij een extra service aan door kleding perfect passend te maken met hulp van onze coupeuse. Naar onze mening is deze service heel belangrijk voor een kledingwinkel in Boxtel, daardoor zullen wij hier altijd ons uiterste best voor doen.

Online webshop

La Gare is niet zomaar een kledingwinkel in Boxtel, wij hebben namelijk ook een webshop. Doordat wij altijd erg gefocust zijn geweest op de service hebben we dit ook meegebracht in onze online winkel. Zo houden wij de klant heel goed op de hoogte na een bestelling en is er een chatfunctie waardoor wij de klant ook online goed kunnen adviseren. Online winkelen is voor sommige mensen best lastig, dit proberen wij weg te nemen door informatie over de producten in de beschrijving te plaatsen en het dus zo makkelijk mogelijk voor de klant te maken.

Bekijk onze webshop!

Hoe kunnen wij jou veder helpen?

Ben je op zoek naar dat ene kleding stuk of heb je een andere vraag voor ons? Aarzel niet en vul onderstaand contact formulier in! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Liever bellen? Dat kan natuurlijk ook: 0411-689547 

Direct bellen!