Gratis verzending vanaf €99,95. Hulp nodig? Gebruik de chat functie.

Jeans Jack and Jones

La Gare Clothing is een winkel die is gevestigd in Boxtel. We verkopen zowel heren en dames kleding. Bij La Gare heb je veel keuze in heren broeken. Zo bieden we Jeans van Jack and Jones, Cars, No Excess, Just Junkies, 2LEGARE en Qubz aan. Jack and Jones Jeans verkopen wij al een lange tijd. Dit komt omdat het jeans van enorm goede kwaliteit zijn en hierdoor dus graag met dit merk werken. We bieden zowel lange als korte Jeans van Jack and Jones aan. (Dit ligt natuurlijk ook aan het seizoen).

Bekijk onze Heren broeken hier! 

Jack and Jones Premium

Naast de Jeans van Jack and Jones bieden we ook Jack and Jones Premium aan. Dit is net zoals de normale Jack and Jones heel toegankelijk voor iedereen, het verschil is dat de Premium lijn een stuk exclusiever en gedetailleerder is. Deze lijn heeft naar onze mening ook een stukje meer kwaliteit, vandaar dat we Jack and Jones Premium super graag combineren met de Jack and Jones Jeans.    

Service

Service vinden wij heel belangrijk bij La Gare. Niet alleen maar door middel van een goed en fijn verkoopgesprek, maar door de kleding ook perfect op maat te maken met behulp van onze eigen coupeuse.

Het meeste vermaak werk gebeurd bij de broeken. Zodra een klant bijvoorbeeld een Jeans van Jack and Jones aan heeft maar de broek is net te lang, dan bieden wij aan om de broek in de juiste lentemaat te bestellen. Mocht deze dan alsnog iets te lang zijn dan kunnen we deze een stukje korter later te maken. Doordat wij deze service aanbieden, merken wij dat we bijna elke klant een perfect passende broek kunnen helpen.

Veel aanbod!

Ben jij opzoek naar een herenbroek? Kom dan gezellig langs bij La Gare Clothing op de Croonpassage 41-43 te Boxtel. Het moet altijd goed kunnen lukken met ons aanbod van Jack and Jones, Cars, No Excess, Just Junkies, 2LEGARE en Qubz. Met het inzicht van onze verkopers en de hulp van de coupeuse zal dit helemaal goed komen.

Bekijk onze heren collectie ! 

 Heb je nog vragen voor ons?

Ben jij opzoek naar een broek of heb je nog bepaalde vragen voor ons? Neem dat contact met ons op via info@lagare-clothing.com ,

06-39596616 (alleen Whatsapp) of bel naar 0411-689547.

Direct bellen!