Gratis verzending vanaf €99,95. Hulp nodig? Gebruik de chat functie.

Jack and Jones Premium

Ben jij opzoek naar het merk Jack and Jones Premium? Dan kun je terecht bij La Gare Clothing. We zitten gevestigd op de Croonpassage 41/43 in Boxtel. Onze kledingwinkel is van Dinsdag tot en met Vrijdag geopend van 9:30 tot 17:30. Zaterdag zijn de openingstijden van 9:30 tot 17:00. Heb jij vragen over Jack and Jones Premium of juist hele andere dingen? Ben dan niet bang om contact te leggen met ons! We helpen u graag.

Premium

De Jack and Jones Jeans zijn nog altijd het speerpunt van het merk. Toch hebben ze nog meerdere collecties uitgebracht onder hen naam.

Bijna iedereen kent het merk Jack and Jones wel, toch is Jack and Jones Premium een stuk anders! Het woord Premium zegt het eigenlijk al. Deze lijn is namelijk een stuk exclusiever, heeft meer detail, betere kwaliteit en heeft nog steeds mooie prijzen. Jack and Jones Premium word ook wel de geklede lijn van Jack and Jones genoemd.

Bekijk onze Jack and Jones Premium collectie hier! 

Casual gekleed

Wil je gekleed naar je werk of naar een feestje maar wil je niet overdressed aankomen, dan is Jack and Jones Premium een perfect merk voor jou.

Er worden veel verschillende artikelen aangeboden door ons. Zo kan een Jeans van Jack and Jones netjes zijn tegenwoordig maar we hebben ook pantalons. Deze broeken en jeans zijn in een smalle en wijde pasvorm te verkrijgen. Ook bied Jack and Jones Premium veel keuze aan in bovenstukken. Van polo’s met een werkje erin tot basispolo’s die mooi afgewerkt zijn. Onze klanten zijn ook zeer positief over de blouses. Deze zijn te verkrijgen van Superslim tot Regular Fits.

Trends

Jack and Jones Premium speelt veel in op trends. Zo hebben ze in de Covid-19 tijd meer polo’s uitgebracht in verband met thuis werkers. De mao kraag is ook een nieuwe trend waar de mensen heel goed op gereageerd hebben.

De mao kraag wordt soms ook beschreven als de Chinese kraag, dit komt omdat de boord heel minimaal en smal is. Doordat dit merk zo goed op deze trends inspeelt zijn wij én onze klanten enorm positief en trouw aan Jack and Jones Premium.

Merken

Naast Jack and Jones Premium verkopen we ook andere merken die een hele andere kledingstijl aanbieden. Zo bieden we merken als Qubz, Anerkjendt, Kultivate, No Excess, Villager en Cars. Elk merk heeft zijn eigen kledingstijl en naar onze mening kunnen wij met dit merken pakket elke klant helpen.

Bekijk onze heren collectie ! 

Wij helpen u graag!

Bent u dus op zoek naar Jack and Jones Premium, een ander merk of heb je gewoon een vraag? Dan helpen we u graag verder. La Gare is te vinden op Croonpassage 41-43 in het centrum van Boxtel.

Direct bellen!