Tapparfum

Naast kleding en accessoires bieden we zoals veel mensen al weten ook Tapparfum aan. Deze geurtjes hebben we nu al sinds september 2019 in de winkel en we merken dat klanten hier echt voor terug blijven komen, wat natuurlijk een heel goed teken is. We hebben zowel mannen als dames geuren van de tapparfum. Een deel hiervan staat ook op onze webshop!

Volwaardige parfum

De Tapparfum is een volwaardige parfum. Zo heb je eau de toilette, eau de parfum en daarna komt parfum. Het verschil tussen eau de parfum en parfum is de verhouding tussen alcohol, geurolie en water. Het gaat dan voornamelijk over de geurolie. Bij de eau de parfum ligt dit tussen 10% en 20% terwijl die bij een volwaardige parfum tussen 20% en 40% ligt. Doordat Tapparfum dus een volwaardige parfum is, blijven deze geuren heel lang hangen. De prijskwaliteit verhouding is heel mooi bij dit product, al helemaal omdat parfums normaal zo duur zijn.

Hervulconcept

Tapparfum werkt met een hervulconcept en is een hoogwaardig parfummerk. Wij bieden flesjes aan van 30 ml en van 50 ml. Een flesje van 30 ML kost eenmalig €2,50 en om te vullen €10,00. Een flesje van 50 ML kost eenmalig €2,50 en om te vullen €15,00. Het kan natuurlijk moeilijk zijn om een geur te kiezen omdat er zo veel verschillende keuzes zijn. Na ongeveer 3 verschillende geuren ruiken is je neus verzadigd. Om er toch voor te zorgen dat iedereen met de juiste Tapparfum de winkel verlaat is er altijd iemand aanwezig die met de juiste vragen de perfecte parfum voor u weet te vinden.

Gebruik

Parfum gaat altijd door een verouderingsproces. Door de manier waarop je hiermee omgaat kan het versnellen of juist vertragen. De Tapparfum kun je altijd het beste bewaren op een koele of donkere plek. Het is in ieder geval belangrijk dat je het NIET in de zon bewaard. De beste plekken zijn bijvoorbeeld in een kelder of in een koelkast.

Tapparfum verdampt het beste op warme plekken. De meest bekende plekken zijn in de hals, op de polsen, achter de oren. Dit worden ook wel de pulse points genoemd. Op deze punten warmt de geur namelijk het snelst op en zorgt ervoor dat de geur wordt versterkt. Andere plekken waar je nog lichtelijk parfum kunt gebruiken zijn in (langer) haar of in de kraag van de blouse. Dit geeft niet hetzelfde effect als hierboven wordt aangegeven, toch zorgt het er wel voor dat de geur langer en subtieler blijft hangen.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd