Nu ook online winkelen bij La Gare

La Gare een webshop. Had dat een jaar geleden tegen ons gezegd en we hadden je (bijna) voor gek verklaard. Dat er in een jaar veel kan veranderen weet inmiddels iedereen.

Een paar maanden geleden kwam Kas Bosker bij ons in de winkel. Kas en zijn familie zijn al jarenlang klant bij ons. We raakten in gesprek en Kas vertelde over zijn opleiding Applicatie & Media - ontwikkelaar en zijn onlangs gestarte bedrijf; Bosker-Webdevolopment.

Logische stap.

Na enig beraad kwamen we al vrij snel tot de conclusie dat een webshop in deze tijd een logische stap was. Er werd al snel een team gevormd waarbij Kas en Semm Jansen (onze zoon en tevens medewerker bij La Gare) de drijvende krachten waren.

Het eindresultaat is een mooie, duidelijke én toegankelijke webshop. Door de chatfunctie en de mogelijkheid tot telefonisch contact met de winkel kunnen we de klant helpen de juiste bestelling te plaatsen. Hierdoor blijft de klantgerichtheid óók bij het online winkelen gewaarborgd.

De webshop wordt alleen nog maar groter.

De basis voor de webshop ligt er, nu gaan we bouwen. In het hele proces kwamen we er bijvoorbeeld achter dat er veel foto’s van de collectie die we aangeleverd krijgen van de leveranciers niet webshop waardig zijn of er zelfs helemaal niet zijn. Deze artikelen zullen we dus zelf gaan fotograferen zodat we ze ook online kunnen aanbieden.

Kopen via Instagram en Facebook

Als je ons volgt op Instagram of Facebook kun je ook vanuit een foto doorklikken naar de webshop om meer informatie over het artikel te krijgen. Denk hierbij aan de prijs, maat, pasvorm, stof samenstelling en beschikbaarheid. 

Feedback? Graag.

Omdat het voor ons ook allemaal nieuw is willen we heel graag van jullie horen wat jullie ervan vinden. Loop je ergens tegenaan? Wat vind je goed? Wat kan beter? Laat het ons weten in de reactie onder deze blog.

Dankjewel!

Ten slotte zijn we erg dankbaar met jou als klant en willen we je heel winkel plezier wensen!   

Martijn, Judith en team La Gare.

2 reacties

  • Via bericht Roel op LinkedIn jullie website gezien. Ik had een aantal maanden geleden al eens aan (vader) Ben gevraagd waarom jullie die nog niet hadden. Ziet er goed uit: daar mogen jullie trots op zijn. Hopelijk draagt deze bij tot een verdere ontwikkeling van jullie modezaak en mooie verkoopopbrengsten.

    Leo van der Velde
  • Via LinkedIn en het bericht van Roel heb ik jullie websitebezoek gevonden. Heb al eens eerder aan (vader) Ben gevraagd waarom jullie nog geen webshop hadden en nu is hij er. Ziet er goed uit: kunnen jullie trots op zijn.

    Leo van der Velde

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd