Nieuw Merk QUBZ

Wij hebben sinds vorige zomer een nieuw heren merk aan ons merkenpakket toegevoegd, genaamd QUBZ. Dit merk heeft best wel een speciaal verhaal. QUBZ is namelijk midden in de coronatijd gestart. Misschien vraag je jezelf af waarom ze dit hebben gedaan? Ze omschrijven het zelf als volgt.

We zijn ons merk begonnen in een donkere periode. Voor ons is het duidelijk: hoe donkerder de nacht, hoe helderder de sterren. Om die reden zijn we juist in deze periode van ruimte en tijd met QUBZ begonnen. QUBZ brengt licht in de duisternis.

Dit is een korte samenvatting van wat QUBZ geschreven heeft. Wij vinden dat dit nieuwe merk iets heel moois op heeft kunnen zetten met een minstens net zo’n mooie gedachte. QUBZ heeft een team van specialisten. Eén van de punten waar zij zich op focussen zijn de stoffen. Zo zijn heel veel jassen waterproof. Ze omschrijven het zelf als: “Onze herenkleding is beschermd tegen de elementen”.

Wij hebben QUBZ nu een mooie plek gegeven in de winkel en we vinden dat het echt wat uitstraalt. Het merk vindt eenvoud heel belangrijk, zo wordt de kleding ook niet te druk. Toch is QUBZ niet bang om gedurfde en levendige kleuren te gebruiken. Doordat ze heel veel details toevoegen aan de collectie en dus levendige kleuren gebruiken, is dit een echte toevoeging aan onze winkel. De prijs van QUBZ ligt wel iets hoger dan wat we normaal aanbieden maar dit kun je er ook echt vanaf lezen.

Als wij dit merk zouden moeten samenvatten dan zouden we dit zo doen: QUBZ is een merk met een luxe, gedetailleerde, sportieve en functionele uitstraling. De kwaliteit is enorm goed en hier betaal je natuurlijk ook meer voor.

Ben jij benieuwd naar QUBZ? Kom dan gezellig langs in de winkel of neem even een kijkje op de webshop.

      

   

 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd