Medewerker Semm

 

Mijn naam is Semm Jansen en ik ben 19 jaar oud. Sinds Juli werk ik bij La Gare. De winkel is van mijn ouders waardoor de samenwerking natuurlijk net iets anders is dan normaal. Voor mijn gevoel gaat dit heel goed en brengt het ons alleen maar dichter bij elkaar. Voordat ik hier begon heb ik 3 jaar bij Van Tilburg Mode gewerkt. Hier heb ik veel geleerd en de werkwijze van La Gare is erg te vergelijken met die van Van Tilburg.

Sinds kort hebben we een webshop en hier ben ik heel actief mee bezig, dit vind ik heel leuk om te doen. Naast de webshop focus ik veel op de verkoop. Het oprecht kunnen helpen van een klant vind ik nog steeds het leukste om te doen.

Gezellig een praatje maken en de klant met een fijn gevoel de deur uit zien gaan geeft mij een voldaan gevoel. Mijn ouders vinden het belangrijk dat ik ook klanten blijf helpen. Dit komt omdat ze het mij op een leuke en natuurlijke manier vinden doen. Ik vind het fijn dat mijn ouders mij hier soms nog in begeleiden zodat ik mezelf op het juiste moment, op het juiste onderwerp kan richten.

Ik ben nu mijn eigen merk aan het opzetten. Dit merk gaat Villager heten en gaat elk moment gelanceerd worden. Dit ga ik ook verkopen bij La Gare in de winkel en op de webshop. Mijn ouders geven mij enorm veel ruimte om mezelf te ontwikkelen waardoor ik veel beter kan presteren en meer plezier heb in mijn werk. Ik krijg veel vrijheid op het werk waardoor je ook echt daadwerkelijk zelf moet nadenken voordat je actie onderneemt.

Doordat La Gare zich zo erg richt op service merk ik dat klanten ook echt terug komen. Ik denk dat dit komt omdat ze een leuke en positieve ervaring bij La Gare hebben. Hierdoor krijg je ook vaak met dezelfde mensen te maken. Doordat het vaste klanten zijn weet je ook wat ze willen. Mannen vinden het vaak niet leuk om te winkelen. Van sommige klanten weet ik wat ze wel en niet mooi vinden, hierdoor hoeven ze minder te passen. Het is ook super leuk als mannen naderhand zeggen dat het allemaal wel meeviel doordat het gezellig was.

 

Het belangrijkste vind ik dat ik plezier heb in mijn werk. Voor het eerst in mijn leven merk ik dat ik er nu ook oprecht plezier in heb. Hierdoor ben ik vrolijk en kan ik veel voor La Gare betekenen.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd