Go with the flow

Go with the flow.

Met deze gedachten runnen we inmiddels ons bedrijf en dat werkt wel lekker. Dit betekent overigens niet dat dat we passief zijn en op ons luie gat zitten. Het is meer dat we de situatie accepteren zoals deze zich aandient en bekijken hoe we erop kunnen anticiperen.

Velen van jullie hebben tijdens de lockdown en het winkelen op afspraak de weg naar onze (online) winkel gevonden. Onze dank hiervoor is enorm groot!

Goed nieuws.

Voor nu is er in ieder geval een begin gemaakt met de versoepelingen; avondklok eraf, terrassen zijn deels open én inmiddels mogen we jou weer ontvangen in de winkel zonder dat je hiervoor een afspraak hoeft te maken.

Winkel jij nog liever niet fysiek dan kun je natuurlijk ook nog steeds online bij ons terecht. Op de webshop staan inmiddels meer dan 600 artikelen. Daarnaast heeft de webshop ook een chat functie dus mocht je een vraag hebben, ook online helpen we je graag!

Bereikbaarheid

Nog even alle contact mogelijkheden op een rijtje:

  • Neem tijdens openingstijden telefonisch contact op via 0411-689547.
  • App met ons via 06-39596616 (alleen WhatsApp).
  • Mailen kan naar info@lagare-clothing.com
  • Facebook facebook.com/LaGareClothing
  • Instagram @Lagareclothing
  • Chat tijdens openingstijden met ons via de webshop.

Pluk de dag

Vind jij de lente ook zo fijn? Wakker worden door het gefluit van vogels, het zonlicht dat je slaapkamer binnen komt en de natuur die langzaam uit een winterslaap ontwaakt.

We hopen dat het goed met je gaat en je de tijd vindt om te genieten van al het moois wat het voorjaar te bieden heeft. Je bent bij ons in ieder geval van harte welkom. Kom dus gerust even langs om de mooie collecties te bekijken en te dagdromen over welke outfit je gaat dragen op alle leuke uitjes die we nog tegoed hebben!

Liefs,

Martijn, Judith en team.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd