Fysiek winkelen of toch online?

Ontwikkeling webwinkels

Het lijkt zo normaal, kleding, meubels of wat te eten bestellen via het internet. Kun jij je het nog voorstellen, een wereld zonder webwinkels? Als je even in de geschiedenis duikt is het toch helemaal niet zo heel lang geleden dat er een verschuiving plaatvond naar de online wereld. Zo bestaat Google pas sinds 2002 in onze taal, vanaf dat moment is het ook sneller gegaan met groei van webwinkels.

In de laatste jaren zijn er aantal belangrijke ontwikkelingen geweest die van grote invloed zijn op (de groei van) webwinkels. Denk hierbij onder andere aan de opkomst van sociale media en de groei van Google en YouTube.

Met deze ontwikkeling groeit helaas ooit het aantal malafide webwinkels. Volgens web analytici zouden er wereldwijd 700.000 frauduleuze webshops bestaan. Gelukkig kunnen consumenten aan het Webwinkelkeur eenvoudig zien of ze te maken hebben met een veilige webwinkel. Webwinkel keur is een groot bedrijf wat webshops juridisch controleert en de mogelijkheid geeft om klantbeoordelingen achter te laten. Even een kleine tip: de klantbeoordelingen geven vaak een goed beeld van de webwinkel waar je wilt kopen. Het logo van Webwinkelkeur en de link naar deze pagina vind je onderaan deze blog zodat je weet hoe dit keurmerk eruit ziet en je eventueel kunt kijken waar een webwinkel aan moet voldoen om dit keurmerk te krijgen.

Webshop La Gare

La Gare bestaat met haar fysieke winkel sinds februari 2008 en de noodzaak van een webshop zagen we nog niet echt. We hadden het super druk in de winkel en online winkelen dat is toch helemaal niet leuk, vonden wij. Dat er in een paar maanden veel kan veranderen weet inmiddels iedereen en werd een webshop ineens een hele logische/ zinvolle stap. En wat waren we tijdens de lockdown blij dat we een webshop hadden!

Fysiek en online gaan prima samen

Inmiddels zijn we al weer een aantal maanden “gewoon” open met de fysieke winkel en zijn we, sinds de lockdown het contact met de klant nóg meer gaan waarderen en halen erg veel passie en plezier uit het helpen van de klant.

Ook de webwinkel doet het goed ondanks dat de fysieke winkel weer open is. Door de chatfunctie én de mogelijkheid tot telefonisch contact met de winkel kunnen we de klant goed helpen de juiste bestelling te plaatsen. Hierdoor blijft de klantgerichtheid óók bij het online winkelen gewaarborgd.

Of het nu in de fysieke winkel, in de online winkel óf een combinatie is van beide. We blijven doen wat we het allerliefste doen; “jou helpen met het kopen van de outfit die het beste bij jou past”.

Groetjes Martijn, Judith en team.

https://www.webwinkelkeur.nl/

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd