Even mezelf voorstellen!

Hallo allemaal,

Leuk dat je kijkt op de webshop van La Gare. Mijn naam is Romy Schaeken en ik ben 21 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Liempde. Vanaf 22 juni 2021 ben ik werkzaam in deze gezellige winkel. Ik heb altijd veel bij La Gare gewinkeld en ging altijd tevreden (en meestal met een volle tas) weer naar buiten.

Voordat ik met de opleiding Verkoopspecialist begon was ik ongeveer 2 jaar werkzaam bij de kledingwinkel Shoeby in Boxtel. Dit vond ik al erg leuk om te doen. Daarna ben ik aan de opleiding Verkoopspecialist Niveau 3 begonnen. Mijn stage plek was de supermarkt Coop in Liempde, waar ik uiteindelijk ook geslaagd ben. Ik ben daarna de opleiding Leidinggevende Niveau 4 gaan volgen en ook deze heb ik behaald. In totaal heb ik 3 jaar bij deze supermarkt gewerkt en heb daar veel ervaring opgedaan in de Retail. Hier heb ik ook met veel plezier gewerkt.

Toch merkte ik dat de kledingbranche mij meer aantrok (letterlijk en figuurlijk) en heb uiteindelijk besloten om toch weer deze kant op te gaan!

Ik heb voor La Gare gekozen omdat het team mij erg aansprak qua manier van werken en omgaan met klanten. Ik hoop ook in deze winkel weer veel ervaring op te doen en natuurlijk met veel plezier te kunnen werken. Dit moet helemaal goed komen omdat ik zeker weet dat mijn collega’s mijn hierin gaan ondersteunen en mij in het begin wegwijs zullen maken in de winkel. Dit allemaal zodat ik jullie uiteindelijk beter heb leren kennen en wij er samen voor kunnen zorgen dat jij de winkel met een fijn en voldaan gevoel verlaat! Dat zal wel lukken want de kledingstijl van La Gare is stijlvol en ook geschikt voor verschillende gelegenheden, dit geldt zowel voor de dames- als herenkleding. Dit is ook gelijk weer een reden waarom ik het leuk vind om hier te mogen werken.

Loop dus gezellig een keertje binnen, dan sta ik graag voor u klaar om samen met u op zoek te gaan naar een mooie outfit of een leuk kledingstuk wat helemaal bij u past. Wil dit niet lukken? Dan kunnen we altijd nog even op onze webshop of bij een van onze leveranciers kijken of we iets leuks voor u kunnen vinden.

Kortom, ik heb er ontzettend veel zin in en kijk er naar uit om u te ontmoeten in onze winkel!

Graag tot ziens.

Liefs Romy Schaeken

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd